Húúú! Zsófival igazán jó dolgozni. Hiába vagyunk sokan, mindig odafigyel az egyénre is, és rendszeresen odajön segíteni, ha szükségem van rá! Csak ajánlani tudom. Gyertek, hogy legyünk minél többen! :))

Berni

Csoportos tornák során megnyújtoztattuk az irodai munkától berozsdásodott hátamat! Mióta rendszeresen járok, könnyebben viselem a sok ülőmunkát és otthon is időt szánok a gyakorlatokra. Ajánlom mindenkinek! 🙂

Virág Kristóf

Zsófi remek, változatos edzéseket állított össze, melyek során mindig a kizárólagos, figyelmét élveztem. Az első alkalmak során megtanította, hogy hogyan kell helyesen végezni a gyakorlatokat, és később is rögtön kijavított, ha valamit rosszul csináltam. Zsófi egy profi szakértelmével mérte fel az erőnlétem, gyakran engem is meglepett, hogy mire vagyok képes.

Katona Enikő

A személyi edzések mindig vidám hangulatban teltek, de Zsófi motiválása és biztatása hatására a kemény munka sem maradt el, ahogy másnap az izomláz sem! Összeszedett és jól felépített edzések, amiken mindig szívesen veszem részt!:)

Molnár Luca

Személyi edzésre járok Zsófihoz, akit imádok. 🙂 Szinte barátként kezeljük egymást, amivel az edzések sokkal jobbak mint egy átlagos konditeremben. Csütörtökön a szokott időpontban :)))

P. Marianna (34)

A térdeim – ha már nem is olyan mint fiatalkoromban – de újra a régi. Köszönöm Zsófia hogy visszaadta a mozgás szabadságát számomra, egy élmény volt a kezelés.

D. Vince (54)

Zsófi nagyon barátságos, könnyen megtaláltuk a közös hangot. A kezelési módszertana vérprofi, azt hittem sokkal több idő lesz míg megszabadulok a derékfájástól, de néhány alkalom után sikerült.

László (32)